Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Irma Witick

 

irmawitick@gmail.com

p. 0443400116

 

Omaa vastaanottotilaa ei vielä ole, soita ja sovitaan paikka 

Kokkola-Pietarsaariseutu, vård även på svenska

Hinta 60€/1tunti

 

Olen peruskoulutukseltani lähihoitaja kahdella suuntautumisella, sairaanhoito ja -huolenpito sekä kuntoutus. Elantoni saan vanhustyöstä.

Ihmismieli on aina kiehtonut minua, ja siksi olen täydentänyt opintojani mm. kivunhallinnalla ja palliatiivisella hoidolla, peruspsykologialla, tanssiterapialla, mielenterveyden ensiavulla ja nyt viimeisimpänä läheisyysterapialla. Olen myös aloittanut musiikkiterapian opinnot.

Kipinän tähän läheisyysterapiaan sain kun pääsin seuraamaan ystäväni kamppailua traumaperäisen dissosiaatiohäiriön kanssa, tavallisen terapian tukena. Kehittelimme itse lähes samanlaisen prosessin, jossa avainsanat olivat luottamus, läheisyys ja hyväksyminen. En kavahda elämän julmuutta tai esiin tulevia voimakkaitakaan tunteita, kuten en työssäni haavanhoitajana kammoa niitä erittävimpiä ja rumimpia haavojakaan. Sekä ulkoiset että sisäiset haavat vaativat puhdistamista kaikesta liasta ennenkuin ne voivat parantua.

Läheisyysterapiahoidoissa olen saanut kuulla olevani turvallinen, lämminhenkinen, ja hyväksyvä, jopa hieman “rock-tyyppi” sanan positiivisessa mielessä. Itse sanoisin olevani maanläheinen, huumorintajuinen ja pelkäämätön.