Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tiina Hietala

 

LT 3. Tiinalla on pätevyys toimia läheisyysterapeuttina sosiaali- ja terveyspuolen erityisryhmille.

Tiina on tällä hetkellä sairaslomalla, eikä ota toistaiseksi asiakkaita.

 

Tiinan omat sivut: 

Vastaanotto:

 

Läheisyyshoito Kesto 60 min

Hinta 60 €/kerta

Olen peruskoulutukseltani YO-merkonomi ja lähihoitaja. Vuonna 2014 opiskelin Läheisyysterapeutiksi. Näiden lisäksi olen vuosien varrella opiskellut erilaisia energiahoitomuotoja. Elämänkatsomukseni on hyvin laaja ja vapaa, en ole sitonut itseäni mihinkään oppiin tai suuntaukseen. Koen luonnolliseksi monet sellaiset asiat elämässä, mitä toiset ehkä eivät. Olen elämään uteliaasti ja pilke silmäkulmassa suhtautuva äiti. Minulle on tärkeää olla ihminen ihmiselle. Koen, että elämän suurimmat opit löytyvät sen pienimmistä jutuista, läheltä ja yksinkertaisuudesta.


Olen kulkenut omaa henkistä polkua toistakymmentä vuotta sekä asiakkaana että hoitajana ja nämä vuodet ovat inspiroineet minua, ensinnäkin suhtautumaan elämässä kaikkeen ja kaikkiin laajemmin ja avarammin, ja toisekseen kokemaan, että minuun vaikuttavat myös kaikki kohtaamani ihmiset.


Rohkaistuin myös luomaan itselleni unelmieni työpaikkaa, missä voisin toteuttaa itseäni, seurata sydämen johdatusta, kohdata ihmisiä ja kokea elämän suurta rikkautta ja elämyksiä eri tavoin, ilman, että turtuisin kaavoihin.


Tällä hetkellä tavoitteeni on ilmentää kaikkea tähän asti oivaltamaani työssäni, ei vain sanoilla, vaan myös teoilla. Samalla haluan tarjota mahdollisuuksia kanssaihmisille löytämään itsestään ja arjestaan ne kipinät, jotka sytyttävät inspiroitumaan omasta elämästä aina vaan uudestaan ja uudestaan.